Op de Hoogte editie “Obstakels (overwinnen)”

In het leven kunnen we regelmatig geconfronteerd worden met obstakels die ons levenspad belemmeren. Deze obstakels kunnen variëren van persoonlijke uitdagingen tot professionele tegenslagen. Het is belangrijk om te leren hoe we effectief met deze obstakels kunnen omgaan, zodat we ze kunnen overwinnen en weer verder kunnen gaan met ons leven.  

Soms kunnen obstakels overweldigend lijken en voelen we ons machteloos. Het is dan belangrijk om te erkennen dat we niet alles alleen hoeven te doen. Het is okay om hulp te vragen aan vrienden, familie en professionals. Zij kunnen ons waardevolle adviezen geven, ons helpen nieuwe perspectieven te zien en ons aanmoedigen om door te gaan. In dit magazine beschrijft Judith Zandbergen, psycholoog in opleiding tot psychotherapeut, over waarom verandering vaak zo lastig is bij persoonlijkheidsproblematiek en wat er nodig is om obstakels toch te overwinnen.  

Een klinisch verblijf van 10, 12 of 16 weken kent voor sommigen een eigen bijdrage die hun financiële draagkracht te boven gaat. Wij vinden dat financiële omstandigheden geen belemmering mogen zijn om noodzakelijke hulp te krijgen. Mensen die deze kosten niet (volledig) kunnen opbrengen, mogen daarom een beroep doen op het Vriendenfonds van Hezenberg voor een financiële tegemoetkoming. 

Helpt u mee om verandering in mensenlevens mogelijk te maken door een eenmalige bijdrage  bijdrage aan de Vrienden van de Hezenberg te overwegen of vriend te worden? Weet dat er grote dankbaarheid is onder hen die dankzij uw gift, tijdens hun verblijf bij Hezenberg aan de slag mogen gaan met het overwinnen van persoonlijke obstakels in het leven.  

Click to access the login or register cheese