Retraite op de Hezenberg: verstilling, bezinning en inspiratie

Geloof in verandering

Aan de rand van de Veluwe, te midden van een prachtig stukje natuur, ligt landgoed de Hezenberg. Hier helpen wij mensen om wezenlijke veranderingen te realiseren of te bezinnen op het leven.

Op zoek naar verstilling, bezinning en innerlijke rust?
Kom naar de Hezenberg voor een inspirerende retraite.

Wij verwelkomen je graag voor een retraite op ons landgoed in Hattem waar je leert om een basis van innerlijke rust en inspiratie te creëren door stilte een vaste plek in je leven te geven. In een ontspannen sfeer leer je om te verstillen en te bezinnen. Ook krijg je handvatten aangereikt om deze vorm van ‘stilte zoeken’ een vaste plek te geven in jouw leven.

Stilte
Onze retraites worden gekenmerkt door een monastiek dagritme. De term ‘monastiek’ komt uit het kloosterleven, waar ritme en regelmaat een belangrijk onderdeel vormen van het dagelijks leven. De Hezenberg beweegt zich in de oecumenisch-christelijke traditie en heeft verwantschap met Taizé en Iona. De dagelijks terugkerende gebedsmomenten in onze Kapel nodigen uit tot zelfreflectie en bezinning. Ook buiten deze momenten kun je terecht in de Kapel voor een moment van stilte, gebed of meditatie. Door stilte een vaste plek in je leven te geven, creëer je een basis van innerlijke rust en inspiratie. We nodigen je graag uit om het effect van deze stilte voor jou persoonlijk te ervaren.

Zondagse vieringen in de Hezenberg. Komt u ook?