Retraiteweekend 29 september – 1 oktober 2023

In een retraiteweekend ben je welkom wanneer je ruimte zoekt voor verstilling. Er is begeleiding en ruimte om te praten met een vrijwilliger, maar je richt je vooral op je persoonlijke weg en neemt daar de tijd voor.

Je volgt het vaste ritme van gebeden en overige programmaonderdelen. Verder is er veel ruimte voor stilte, wandelen en bezinnen. Het hele weekend is er een vrijwilliger aanwezig. De pastor is er met regelmaat.

We adviseren je dringend om de dag voor aanvang van je retraite een zelftest te doen. Zo nemen we ieder onze verantwoordelijkheid om besmetting met Covid-19 te voorkomen en retraite te kunnen blijven aanbieden.

Het thema van dit plusweekend is ‘Loslaten’. Op de zaterdag wordt een workshopprogramma aangeboden rond dit thema. De workshop in de ochtend is een beeldende workshop onder leiding van beeldend therapeut Esther Kuijvenhoven. ’s Middags is er een wandeling rond gedichten onder leiding van pastor en psychodramatherapeut Carla Boven.Inschrijfformulier Retraiteweekend 29 september – 1 oktober 2023 29/09/2023 – 01/10/2023 €239

1Persoonsgegevens
2Adresgegevens
3Speciale wensen
4Contactpersoon
5Betalen

Persoonsgegevens

Naam(Vereist)
Click to access the login or register cheese